Κουζίνα

Η κουζίνα είναι χώρος της κατοικίας που επενδύουμε αρκετό χρόνο, αυτό προϋποθέτει ο συγκεκριμένος χώρος να είναι ελκυστικός. Για την κατασκευή επίπλων κουζίνας επιλέγουμε, την λειτουργικότητα, την τεχνολογία και την άψογη αισθητική.

Απεριόριστη γκάμα επίπλων κουζίνας από μοντέρνα μέχρι κλασσική, σε πολλούς συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων, μεγάλη γκάμα αξεσουάρ κουζίνας και μηχανισμών.

Πόρτα

Εσωτερικές πόρτες σε μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και υλικών, πόρτες με επένδυση καπλαμά και λούστρου, πόρτες λακαριστές, πόρτες laminate, πόρτες μασίφ.

Έπιπλο

Αντικείμενα που επενδύουν τον κάθε χώρο του σπιτιού και του καταστήματος, και μας συντροφεύουν στην καθημερινή μας εργασία αλλά και στην χαλάρωση στην κατοικία μας. Για την κατασκευή επίπλων έχουμε πάντα ως αρχή την ποιότητα, την άνεση, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την χρηστικότητα. Μετά από προσεκτική μελέτη χώρου, επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και σχεδιάζουμε έπιπλα σε συνδυασμό με το γούστο και την αισθητική του πελάτη για να καλύψουμε κάθε ανάγκη οικίας και καταστήματος με απεριόριστες δυνατότητες σε μέτρα, υλικά, χρώματα και τεχνικές.

Στους τομείς των επίπλων εσωτερικού χώρου, τραπεζαρίες κλασσικές και μοντέρνες, καθιστικό και σαλόνι κλασσικό, μοντέρνο και γωνιακό, κρεβατοκάμαρα κλασσική και μοντέρνα, έπιπλο μπάνιου σε πολλές διαστάσεις και υλικά, παιδικό και εφηβικό έπιπλο σε πολλούς χρωματισμούς, έπιπλα γραφείου και βιβλιοθήκης μοντέρνο και κλασσικό, επίσης μεγάλη γκάμα στρωμάτων και υποστρωμάτων, όπως επίσης και έπιπλα εξωτερικού χώρου και κήπου.

Πολλές από τις κατασκευές που εντοπίζονται μέσα σε μια οικία, τυχαίνει να χρειάζονται ειδική μέριμνα. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές, με ειδικά μέτρα, ιδιαίτερες απαιτήσεις, ιδιαίτερους χρωματισμούς, ιδιαίτερη αισθητική. Σε κάθε περίπτωση, μελέτη χώρου και λύσεις σε προβλήματα ειδικών κατασκευών.

Ντουλάπα

Η οργάνωση του χώρου σας, σε πρώτο πρόσωπο και προτεραιότητα. Για την κατασκευή επίπλων ντουλάπας, έχουμε πάντα ως γνώμονα, την αισθητική, την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την διευθέτηση του αποθηκευτικού χώρου. Κατασκευάζουμε έπιπλα ντουλάπας, με απεριόριστες δυνατότητες σε σχέδια, χρώματα, υλικά και μέτρα. Διαφόρων τύπων όπως εντοιχιζόμενες, με ανοιγμένες πόρτες, με συρόμενες πόρτες, ειδικές κατασκευές και μηχανισμοί επίπλων ντουλάπας.

Επίσης εργασίες αντικατάστασης της παλιάς εντοιχιζόμενης ντουλάπας, και εφαρμογή στον χώρο που κατείχε, νέα εντοιχιζόμενη ντουλάπα, με την μικρότερη δυνατή πρόκληση μερεμετιών.

Ειδικές Κατασκευές

Μελέτη του χώρου, σχεδιασμός και κατασκευή ειδικών κατασκευών επίπλων , που ταιριάζουν στις ανάγκες του εκάστοτε χώρου άλλα και την αισθητική προτίμηση του κάθε διαφορετικού συνεργαζόμενου πελάτη που μας αναθέτει μια ξεχωριστή δημιουργία για τον χώρο του. Με μεγάλη γκάμα υλικών , σχεδίων και χρωματισμών μπορούμε να πετύχουμε την άψογη αισθητική εμφάνιση κάθε χώρου κατοικίας η καταστήματος.

Επισκευές

Ανάληψη εργασιών επισκευής παλαιών επίπλων η επίπλων που έχουν υποστεί ζημιά , αντικατάσταση υφάσματος , επισκευή χρωματισμού και βερνικιού σε υπάρχοντα έπιπλα ,όπως επίσης επισκευές σε κατασκευαστικά στοιχειά κατοικιών και καταστημάτων , όπως πόρτες, μπαλκονόπορτες, παντζούρια ,κουζίνες ,ντουλάπες ,όπου αυτό είναι εφικτό και μπορούν να επανέλθουν σε σωστή λειτουργική και αισθητική κατάσταση.