ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των προϊόντων εντός Αττικής γίνονται από την εταιρεία μας, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν εντός Αττικής.
Με προσυνεννόηση για το κόστος μεταφοράς στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Μπορείτε να πληρώσετε τον μεταφορέα της εταιρείας μας, κατά την παράδοση του προϊόντος.

2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Στην περίπτωση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, καλέστε μας στο 210 8313545 για να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του προϊόντος, πριν κάνετε την κατάθεση.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα πρέπει να αναφέρεται στο καταθετήριο ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.
Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την EUROBANK, δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε κατάθεση των χρημάτων, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK
IBAN: GR0302603510000910200434106
Δικαιούχος: Γαλανάκος Παναγιώτης Γεώργιος

Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

3. ΜΕΣΩ PAYPAL

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω της ασφαλής πλατφόρμας PayPal. Τι είναι το PayPal;

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΑΤΤΙΚΗ
Τα προϊόντα παραδίδονται εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, από τις 9 π.μ έως τις 6 μ.μ.

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά από μεταξύ μας συνεννόηση, με μεταφορική εταιρεία. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα τον τόπο προορισμού.

Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή απομακρυσμένων περιοχών.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ EMAILS

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχημένη τοποθέτηση της στο σύστημά μας. Συμπεριλαμβάνεται αντίγραφο της παραγγελίας με τα καταχωρημένα στοιχεία σας, τα σχέδια και την αξία των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Μόλις τα προϊόντα φορτωθούν στο μεταφορικό μέσο της εταιρείας μας (για παραδόσεις εντός Αττικής), σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, ενώ ενημερώνεστε και τηλεφωνικά για την αποστολή τους.

Αντίστοιχα, για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην μεταφορική εταιρεία, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, και στοιχεία επικοινωνίας για να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας προς εσάς.